fredag 6 maj 2011

Trädgård Tips

Grunderna för en ekologisk trädgård


En ekologisk trädgård är ett bra sätt att hjälpa dig spara pengar i tuffare tider. Samtidigt drar du nytta av alla naturliga produkter. En ekologisk trädgård kan verka skrämmande i början men med tiden kommer du vara på väg till riklig gröda och blir sundare.

Börja din trädgård genom att göra en hel del forskning om ämnet. Internet är fullt av webbsidor om konsten att odla dina egna ekologiska frukter och grönsaker. Lär dig vad som växer bäst där du bor och vad som  kommer att vara högst sannolikt för ett misslyckande. Låna böcker från biblioteket och prata med andra som reda odlar ekologiska produkter. Utbilda dig på detaljer för att lära dig så mycket som möjligt.

Välj det bästa området för din trädgård genom att räkna ut var solen lyser mest. Du kanske också vill välja en plats där dina grödor kommer att skyddas av vinden. Se också till att du enkelt kan vattna dina växter, eftersom de kommer att behöva vattnas varje dag för att blomstra. Börja komposteringen tidigt genom att spara ditt köksavfall och gräsklipp för en enkel, naturlig och gratis gödningsmedel. Du kan behöva ett staket runt din trädgård för att hålla rådjur och andra djur borta från att mumsa i din trädgård.
Ekologiska grönsaker

Grunderna om ekologisk trädgårdsskötsel är ganska enkel. Du kan ha hälsosamma produkter på nolltid med lite tålamod och övning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar